Recensies

Osteopaat Amsterdam deelt graag de mening van patiënten. Meer recensies lezen, of zelf een recensie schrijven?  Kijk op Zorgkaart Nederland of op Google Plus.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOsteopaat Amsterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

OsteopaatAmstelveen_GooglePlus

Jessica over Osteopaat Jop Mur
Jarenlang gezocht naar iemand die mijn heup/onderrug- en schouderprobleem kon helpen verbeteren. Vaak lukte het om een korte tijd een verbetering aan te brengen maar het kwam altijd weer terug. En nu… Jop is het gelukt! Ik ben nog niet klaar maar mijn heup/onderrug heb ik een poosje de tijd gegeven en het blijft goed gaan. Ik kan weer in kleermakerszit op mijn kussentje zitten :-)!

Marieke Scholing
Jop heeft onze zoon van 1 jaar geweldig geholpen! Hij is rustig en prettig met kleine kinderen. De klachten waar we voor kwamen zijn geheel verholpen in 4 behandelingen.

Nynke
Na een ongeluk in het verkeer via vrienden terecht gekomen bij osteopaat Jop Mur. Door val op mijn linkerkant had ik last van verlammingsverschijnselen aan mijn linkerhand, last van mijn linkerschouder/ nek en benauwdheid in het verkeer.
Na talloze (nutteloze) ziekenhuisbezoeken had de behandeling van Jop Mur al na 1x resultaat! Jop Mur ‘ leest’ als het ware je lichaam en zet het weer terug naar hoe het zou moeten zijn (althans, zo ervaar ik het). Dit alles op een heel rustige en prettige manier. De verlamming in mijn hand is helemaal weg, veel minder last van mijn schouder en nek en benauwdheid in het verkeer heb ik onder controle. Ben erg blij dat ik in contact ben gekomen met een osteopaat (had er nog nooit van gehoord)

Pieter Dijckmeester over osteopaat Jop Mur:
Als fanatieke sporter heb ik geregeld last van lichte tot soms wat zwaardere blessures. Meestal heb ik dan het gevoel dat mijn lichaam ergens op slot zit. Je beweegt niet meer vrij. Zelf kan ik niet precies aangeven wat de klacht is en wat er precies is gebeurd maar wel dat het me enorm belemmert. Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Osteopaat Amsterdam Jop Mur. In eerste instantie ben ik altijd wat sceptisch geweest over ‘alternatieve’ geneeswijze maar ik ben om. Je voelt dat er wat verandert. Jop Mur is een buitengewoon kundig osteopaat. Hij straalt rust uit, luistert goed en stelt je op je gemak. Tijdens de behandeling houdt hij je goed op de hoogte wat hij voelt en wat zijn diagnose is. Bij elke interventie die hij deed, voelde ik een verandering. Ik voelde mij vrijwel direct minder belemmerd. Ook geeft hij duidelijk aan wat hij wel en niet kan, iets wat ik nog niet eerder heb meegemaakt bij een medisch behandelaar. Twee dagen later ben ik weer gaan tennissen, onbelemmerd! Kortom; zeer goede ervaring! Probeer het zelf eens

G. Schilder over osteopaat Jop Mur:
Mijn drukke leven (familie, kantoorbaan en actieve sporter) zorgen er zo nu en dan voor dat de spanning zich uit in rugpijn. Op advies van vrienden eens niet naar ‘de fysio’ gegaan maar naar een osteopaat. In Jop een echte ‘wonderdokter’ gevonden. In de 5 jaar dat ik nu bij hem kom (soms met grote tussenpozen) helpt hij mij altijd van mijn klachten af. De ene keer komt het door stress maar soms ook door bijv. een val van de fiets. Elke oorzaak heeft een andere aanpak nodig en Jop weet altijd het oorzaak te vinden de pijn daar te bestrijden waar het zijn oorzaak vindt. Daarnaast spreken zijn rustige aanpak in combinatie met zijn uitleg en adviezen mij erg aan.

Maria E I went to Oosteopaat Amsterdam’s Jop Mur upon recommendation from my fysio. I was being treated for a sore shoulder that I developed in September last year, mainly through overuse, stress and tension. These problems had occurred from both stressful computer work as well as intense training, preparing for the Amsterdam Marathon. I was running with a waterbottle in one hand and put a lot of stress on my shoulder (yes I know running normally causes knee or other leg related problems….but for me it was the shoulder). I was in quite a bit of pain, and could hardly lift my arm up in a 90 degree angle. My fysio felt that my recovery process was not going well, after months of weekly treatment to release the tension; I still had a lot of days with so much pain that I could hardly use my arm. As soon as I walked in Jop made sure to make me feel comfortable while he asked me more about my condition. He examined me gently and started the treatment right away using different techniques of stretching, gentle pressure and resistance throughout my body and intestines. Jop asked me several times throughout the treatment if I felt any discomfort – but I really didn’t – the whole process helped me relax and by the end of the visit the intensity of my pain had reduced. An amazing experience during one of the sessions was when stabilizing of my gallbladder took away the pain in my shoulder almost completely! Today was my 4th visit with Jop over a period of 1,5 months and I experience such a difference in how my shoulder feels, but also in general how much better my body functions during normal daily activities as well as during heavy sports. Overall I am really impressed with the whole process. Now I’m finally able to after months of pain, start training with my fysio to strengthen and rebuild the weakened muscles in my upper body and shoulder area. I would definitely recommend Jop for his attentive and professional manner and osteopathy as a really effective treatment method.

Greet Nikijuluw over osteopaat Jop Mur Als juridisch secretaresse in de advocatuur heb ik al jaren nek- en schouderklachten (stress, hoge werkdruk). Fysiotherapie hielp naar mijn gevoel niet echt meer totdat ik via via hoorde over osteopathie. Ik ben gaan googlen en m.n. de werkervaring van osteopaat Jop Mur sprak mij aan (v/h werkzaam als bedrijfsfysiotherapeut/ergonoom). Jop is heel vriendelijk en vooral rustig. Wat ik fijn vond is dat Jop tijdens zijn behandeling mij veel heeft uitgelegd over wat hij aan het doen was en waarom. Ik was dan ook snel gerustgesteld en ontspannen. Ik heb zeker veel baat bij de behandelingen van Jop (o.a. geen hoofdpijnen meer!). Echt top! Dank je wel Jop!

Maaike
Ongeveer een jaar geleden ben ik geopereerd aan een blindedarmontsteking & cyste op mijn eierstok. Helaas zijn er toen een aantal zenuwen in mijn buik beschadigd. Na verschillende artsen in verschillende ziekenhuizen te hebben geraadpleegd kwam ik uiteindelijk bij Jop terecht. Ik heb nu vijf sessies gehad bij Jop en er is een duidelijk verschil waarneembaar! De pijn in mijn buik is aanzienlijk minder. Ik raad Jop dan ook aan iedereen aan. Niet alleen vanwege zijn kundigheid, maar ook vanwege zijn luisterend oor. Daarnaast is hij rustig van aard en belooft hij geen resultaten die hij niet waar kan maken.

Alexia
Problemen met mijn longen bij inspanning,. Dit ontstond 3 jaar geleden in de bergen op hoogte. Na diverse medicijnkuren door huisarts. Jaar geleden doorverwezen naar hele goede longarts. Diverse testen ondergaan en ook doorverwezen naar cardioloog. Uit deze testen kwam geen diagnose. Doorverwezen naar professor in VU ook hij kon mij niet helpen. Via kennis gehoord over osteopatie en ben terecht gekomen bij Jop Mur. Na drie behandelingen geprobeerd weer voorzichtig te beginnen met opbouwen van hardlopen. Dit gaat goed. Jop…langs deze weg heel erg bedankt!

Anoniem
De heer Mur heeft mij behandeld naar aanleiding van een ongeval (botbreuken). Zijn behandeling heeft mij de bewegingsvrijheid teruggegeven die ik nodig heb om te kunnen functioneren. Ik betwijfel of ik die op een andere wijze had kunnen verwerven. De behandelingen waren hoogst professioneel en aangenaam. De communicatie verliep steeds uitstekend en snel. Ik beveel deze behandelaar dan ook van harte aan.

Anoniem
Before treatment by Jop Mur I had uppder back pain for about 10 years. I was treated by physiotherapists, chiropractors without any result. After my first appointment with Mr. Mur I was surprised that most of the pain (80%) was gone. I couldn’t believe it at first but the result was incredible. After several treatments most of the pain was gone and quality of my life improved a lot. I’m very thankful to Mr. Mur for helping me and would recommend him to anyone with back pain.

Anoniem Al geruime tijd heb ik last van terugkerende klachten in mijn rug. Ik wilde eens iets anders proberen dat hopelijk wel zou helpen en kwam daarom bij Osteopaat Jop mur terecht. Zijn behandelingen hebben mijn rug helemaal losgemaakt. Ik kan mijn rug veel vrijer bewegen en merk dat mijn rug sneller en uit zichzelf hersteld. Ik ben me ook bewust geworden van mijn houding en hoe ik die kan verbeteren. Al met al heeft Jop mij heel goed geholpen.

Anoniem
Had een tijd een zeurende pijn in mijn rug. Sessies met mijn fysio hadden weinig resultaat en het bleef maar weer terugkomen. De aanpak van deze osteopaat/Jop is erg ontspannen en ik voelde mij dan ook zeer op mijn gemak. Maar belangrijker: ik heb geen klachten meer en kan weer sjouwen!

Anoniem
Mijn zoon had veel last van zijn hamstrings bij het voetballen, dankzij enkele behandelingen bij de osteopaat(Jop) speelt hij alweer maanden blessure vrij.  Jop is een vriendelijke prettige man, die ook voor mijn zoon van 13 jaar zeer toegankelijk is. Super!